laatse avond thuis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Emmy Kertodikromo - WaarBenJij.nu laatse avond thuis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Emmy Kertodikromo - WaarBenJij.nu

laatse avond thuis

Door: emmykerto

Blijf op de hoogte en volg Emmy

29 September 2010 | Nederland, Amsterdam

Zo, de koffers zijn gepakt. Morgen de eerste etappe naar mijn zusje in Amsterdam. Vanavond staat in het teken van afscheid. Afscheid nemen van mijn mannetje en van Emma. Kreeg een verassingsingsenveloppe voor in het vliegtuig. Ik zal ze missen natuurlijk, maar heb ook zoveel zin om mijn familie weer te zien na vijf jaar. Terwijl hier de herfst z'n intrede doet gaan Dencio en ik, en ook Demy en Boyd heerlijk naar de 30 graden. Morgen brengt de overbuurman ons naar Amsterdam. Dank je wel Willy! Weltrusten, ik ga proberen te slapen...ben toch wel een beetje nerveus. Liefs Emmy.

• 30 September 2010 - 12:34

Heleen:

Hoi Emmy,

Heb je helemaal niet meer gesproken maar wens je heel veel plezier in Suriname. Geniet van het weerzien met je familie!!! Groetjes aan Dencio, Demi en Boyd!
    Kus Heleen